لیست اختراعات كيوان شعباني لاكه
در اين اختراع، يك موتور هيبريدي متشكل از سوخت HTPB و اكسنده پراكسيد هيدروژن با خلوص و غلظت بالا معرفي شده است. اين موتور طراحي، ساخته و مورد آزمايش قرار گرفته است. در يكار گيري اين موتور از آغازگر كاتاليستي نقره استفاده شده است. اين طرح به منظور استفاده از موتورهاي هيبريدي به عنوان يك سيستم پيش رانش با قابليت تنظيم نقطه كار و روشن و خاموش كردن مكرر مورد توجه مي باشد. نتايج آزمايش انجام شده نشان داده است كه چنين سيستمي مي توانند در رسيدن به حداكثر قابليت شيميايي تركيب پيشرانه موثر باشد.
افزايش دماي سطح سوخت جامد از طريق ايجاد احتراق هاي سطحي ايده اي براي افزايش نرخ پس روي سوخت هاي پليمري پيشرانه هاي هيبريدي مي باشد با افزودن مقدار اندكي اكسنده جامد به سوخت اين امر ميسر مي باشد. در چنين پيشرانه اي با مكانيزم احتراع نرخ پسروي سوخت جامد افزايش خواهد يافت. همچنين با استفاده از چنين پيشرانه هايي اكسنده مايع مورد نياز نيز كاهش خواهد يافت.
در اين اختراع يك پيش ران تك پايه مايع كه از پر اكسيد هيدروژن با خلوص و غلظت بالا به عنوان پيشرانه استفاده مي نمايد بالا مصرفي شده است اين موتور طراحي ساخته و مورد آزمايش قرار گرفته است. در بكارگيري اين موتور از آغازگر كاتاليستي نقره استفاده شده است. اين طرح به منظور استفاده از چنين پيشراني به عنوان يك سيستم پيشرانش با قابليت تنظيم نقطه كار و روشن و خاموش كردن مكرر مورد توجه مي باشد.
آب يكي از پارامترهاي مهم در توسعه كشورهاست به گونه اي كه ميزان دسترسي به آب سالم از شاخص هاي مهمي است كه مي تواند نمايانگر شكاف ميان كشورهاي پيشرفته و عقب مانده باشد. با ورود فناوري هاي نوين از قبيل زيست فناوري و نانو فناوري، مواد و راهكارهاي جديدي براي تصفيه آب و نيز آب و فاضلاب هاي صنعتي و كشاورزي معرفي شده است. راكتور تصفيه پساب شهري توليد شده قابليت كار در محل هاي مختلفي را داراست كه از آن جمله مي توان به صنايع غذايي، مزارع كشاورزي و حتي مصارف خانگي اشاره نمود. راكتور تصفيه پساب شهري بر پايه نانو فوتوكاتاليست اكسيد تيتانيم ساخته شد. اساس كار راكتورهاي حاوي TiO2 تشكيل زوج الكترون - حفره مي باشد. با توجه به اينكه Tio2 داراي گاف انرژي 3.2ev است از لامپ UV براي تامين انرژي انتقال زوج الكترون حفره استفاده شد. پوشش نانومتري و نانو ساختار اكسيد تيتانيم روي لوله شيشه پيركس به روش محلول دوغابي داده شد. اسيدشويي و فعال سازي سطح لوله به منظور بهبود اتصال پوشش قبل از پوشش دهي اعمال شد. عملميات حرارتي در دماي 550 درجه سانتيگراد به مدت 1 ساعت در اتمسفر هوا انجام شد تا فاز آناتاز اكسيد تيتانيم استحصال شود. نصب راكتورانجام شد. جهت سنجش عملكرد راكتور آزمون هايي در زمانهاي مختلف و در شرايط خاموشي و روشني لامپ UV انجام شد. نتايج حاكي از توانايي راكتور در تخريب آلاينده آلي رودامين B بود رفتار راكتور براي سيكل هاي متوالي بررسي شد و نتايج حاكي از تكرارپذيري راكتور بود. رفتار كينتيكي و عمل راكتور بصورت رابطه رياضي ؟؟ براي راكتور ساخته شده پردازش شد. راكتور تصفيه آب ساخته شده قادر به تصفيه 1500 ميلي ليتر آب آلوده به مواد آلي با غلظت 60ppm در زمان 8 ساعت و در شرايط تابش uv مي باشد.
موارد یافت شده: 5